Witam, zamierzam sprowadzić auto ze Stanów zjednoczonych. Auto jest dośc droge, ale na Polskie warunki to i tak jest taniej. Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może sprawdzał stronę: www.sprawdzhistorie.pl gdyż chciałbym skorzystać z ich usług ale nie jestem pewny czy to co piszą jest pradą. Skąd oni mogą w tak krótkim czasie sprawdzić auto ze Stanów? ktoś się orientuje? bo mnie to najbardziej ciekawi. Za odpowiedzi z góry dziękuje
Wysłany: 2011-06-14, 12:08 Sprawdzenie historii auta, USA
Witam.
Nie wiem jak to działa, ale znajomy sprowadzając auto zza granicy korzystał z usług podobnego serwisu i wynik był zgodny ze stanem faktycznym kupionego samochodziku. Pozdrawiam.
Potwierdzam, mój znajomy też kupował i sprawdzał na www.sprawdzhistorie.pl za pomocą nr VIN. Dostał na maila szczegółowy raport i też się trochę obawiał ale niesłusznie , bo okazało się że informacje były zgodne z prawdą, raport b.rzetelny, autko ok. No i nie było to drogie bo chyba 99 złotych mówił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum