Uważam ze to zależy od samochodu jaki mamy ale jestem za tym żeby jeździć do aso. Bo tylko wtedy mamy pewność co się dzieje z naszym samochodem. Znajomy ma volvo i jeździ tylko do aso bo inni mechanicy raczej nie wiedzą co mają zrobić żeby naprawić jeszcze mogą tylko popsuć.
nowe samochody naszpikowane elektronika , czujnikami i komputerami lepiej serwisować w ASO - no chyba , ze znacie prawdziwego fachowca - ja niestety takiego jeszcze nie spotkałem
Serwisowanie w ASO to bardzo droga przyjemnosc. Wszystkie części zawsze są oryginalne,a więc o wiele droższe niz zamienniki. Moge sie zgodzic,że jeżeli jest to poważniejsza usterka to można wybrac się do ASO,a jeśli nie to szkoda naszych pieniędzy.
dla mnie aso to jakieś nieporozumienie...lakierowanie najmniejszej trzeba liczyć w tysiącach. Jak ktoś ma ubezpieczenie i za free ma tam serwis to rozumiem...a tak aby samemu jechać to szkoda zachodu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum