Na pewno warto tylko trzeba wiedzieć czego się szuka i znać się na mechanice bo jakiegoś bubla jest tam bardzo łatwo kupić najlepiej pojechać z jakimś zaprzyjaźnionym mechanikiem bo on cię nie oszuka takie jest moje zdanie
hehe najlepiej samemu znac się na mechanice i nigdy nie brać aut od turków!!! taie moje zdanie;p Mój braciszek zawsze sprowadza auta z salonów(oczywiście nie nowe) i wszystko jest cacy jak trzeba.
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
chester_csr a ty też sprowadzałeś swoje Volvo za granicy ?? Ogólne autka sprowadzane są oki tylko trzeba zawsze trzeba na wszystko uważać i dokładnie słuchać właścicela co i jak z tym samochodem jest
Marka:: VW
Wysłany: 2008-02-14, 17:30
Prawie każdy sprowadza autko za granicy porostu na tym oszczędza bo może kupić tam taniej swoje wymażonę autko nawet po dodaniu wszystkich opłat związane z sprowadzeniem do kraju i rejstracji go
chester_csr a ty też sprowadzałeś swoje Volvo za granicy ?? Ogólne autka sprowadzane są oki tylko trzeba zawsze trzeba na wszystko uważać i dokładnie słuchać właścicela co i jak z tym samochodem jest
tak. moje autko zostało zwiezione z salonu Volva z Niemiec.
A co ważne nawet niech wam wyjdzie za auto tyle samo co w polsce to i tak się opłaca sprowadzić bo w polsce cofają z 300 000 na 130 000 a za zachodnią granicą nie. Tam auta sa szanowane(w szczególności przez niemców) są bardzo zadbane i serwisowane w ASO a nie jak to w polsce u przydomowych mechaników którzy zanim dojdą co jest nie tak wymienią 10 części i niekiedy odeślą do innego mechanika z braku pomysłów...
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum