Auto Gaz Bg-Gas to firma zajmuj±ca się profesjonalnym montażem instalacji gazowych LPG do samochodów wszystkich marek. Bg-Gas oferuje samochodowe instalacje gazowe, instalacje i serwis lpg oraz montaż instalacji gazowych. Zapraszamy Kraków i Nowa Huta. Auto na gaz.
jeżeli macie montować gaz to zamontujcie dobry system gazowy to zaoszczędzi wam problemów w moim obecnym samochodzie mam zamontowany system AG EZ SGI firmy Teleflexgfi i jak na razie nie mam żadnych problemów zrobiłem już 84tys polecam !
[ Dodano: 2009-03-06, 23:08 ]
jeżeli macie montować gaz to zamontujcie dobry system gazowy to zaoszczędzi wam problemów w moim obecnym samochodzie mam zamontowany system AG EZ SGI firmy Teleflexgfi i jak na razie nie mam żadnych problemów zrobiłem już 84tys km polecam !
Tak szczerze mówiąc to jestem przeciwnikiem montażu instalacji gazowych. Po pierwsze jest to niebezpieczne,a po drugie występują uszkodzenia silnika. Jeżeli nie chcesz zrobic ze swojego samochodu skarbonki,to lepiej nie bawic się w montaz gazu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum