Wysłany: 2011-11-21, 08:19 Wiadomo coś o Ambasadorach Bahco?
no konkurs już dawno rozstrzygnięty a ja nawet nie wiem kto wygrał i czy pojawiły się już te opinie? ciekawy jestem jakie narzędzia dostali i gdzie w ogóle są te zwycięskie warsztaty :) wiecie coś na ten temat?
To już po konkursie? Cholera! Słyszałem coś o tym i nie wiedziałem co i kiedy się dzieje... Proszę również o informacje w tej sprawie, może jakieś dogrywki? Kolejne konkursy?
Widząc ten wątek specjalnie się zarejestrowałem.
Lipa trochę,że już jest po fakcie. Jednak z miłą chęcią dowiem się o co chodziło w tym konkursie, czy ktoś z forum wygrał i jakie nagrody były. Może następnym razem uda mi się brać udział.
Nikt się nie odzywa w sprawie tego konkursu. Czyżby wygrani nie chcieli się pochwalić nagrodami? Swoją drogę w konkursach warto uczestniczyć, w każdych! Jestem kobietą, ale w konkursie motoryzacyjnym chętnie bym wzięła udział. Będę teraz czujna, jeśli chodzi o takie konkursy.
Lipa trochę,że już jest po fakcie. Jednak z miłą chęcią dowiem się o co chodziło w tym konkursie, czy ktoś z forum wygrał i jakie nagrody były. Może następnym razem uda mi się brać udział.
To tak jak ja, ale jak widać olano nas! Nie ładnie...
To tak jak ja, ale jak widać olano nas! Nie ładnie...
Rónież mi się to nie podoba, tacy zwycięzcy powinni się pochwalić a jednak cicho siedzą. Może chcą kolejne nagrody zgarnąć również dla siebie i im mniej osób tym mniejsza konkurencja.
madzik5 napisał/a:
Witam a ja znam jednego zwycięzce mieszka w Poznaniu
Tak? A masz może kontakt do tej osoby? Chyba,że Ty coś wiesz więcej na ten temat?
Marka:: Audi
Wysłany: 2011-11-26, 13:40
nadal nie wiem o co chodziło w tym konkursie, bo mi nikt nie wytłumaczył. Ale jeżeli chodzi o narzędzia bahco to zdecydowanie polecam, sam je posiadam i w miare mozliwosci czasem sam nawet naprawiam nimi drobne usterki w samochodzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum