jest bardzo koreański, czyli obły i ma dziwne światła, nie jestem zachwycony ale wygląda całkiem dobrze, szczegolnie z profilu, do tego RWD i mocny 300 konny silnik (z tego co wiem) takie auto przyda sie do kreowania wizerunku marki. Generalnie na plus.
Nie jest to szczyt marzeń i wszystko zależy w jakim przedziale cenowym się znajdzie - czy ceną pobije konkurencję, czy będzie raczej ciekawostką w segmencie. Ciekawa propozycja, ale raczej jako ewentualność, a nie główny gracz...
Wszystko będzie zależało od ceny, jeśli będzie tańszy od wspomnianych już 350Z, Mustanga, czy niemieckich konstrukcji to ma duże szanse na powodzenie, mocny silnik, napęd na tył i ładny wygląda za rozsądną cene może zrekompensować niezbyt uznany znaczek na masce.
Samochód jest bardzo ładny, ale ma za duży "nos" tak wystaje jakby ;) no mnie akurat to sie nie podoba, ale reszta na plus, czekam na wiecej danych i jestem ciekaw ceny
Samochód posiada jak narazie z tego co widać na zdjęciach oraz z danych technicznych wszystko co może oczekiwać od tego typu aut czyli RWD, mocny silnik, ładne wnętrze oraz nadwozie? Podobno Hyundai poprawi się w wielu dziedzinach. W tym bezpieczeństwo oraz z jakością. Obserwując i30 można im wierzyć na słowo. Jak skalkulują odpowiednio cenę może wręcz zdeklasować konkurencję. Znajdź takie drugie auto w tej klasie, które ma to wszystko co napisałem?
samochód dość mocno zalatuje mi Lexusem i Infiniti i nie podoba mi się właśnie przez to podobieństwo. To tak czysto subiektywnie, bo sam w sobie utrzymany jest w jednym stylu i wygląda spójnie. Jedyne, co mi nie pasuje to IMO przyciężki wygląd tylnej części nadwozia na zdjęciu z profilu i okienko za przednimi drzwiami a dokładnie to, że dolna linia tego okienka schodzi poniżej dolnej linii okna w drzwiach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum