REWELACJA! Dawno u Benza nie było tak "kanciastego" auta, przez to ten model wygląda naprawdę surowo i dobrze oraz wyróżnia się mocno na tle swoich braci (choć na upartego można przykleić mu łatkę małego GL). Fajnie, że pojawi się kompaktowy SUV, który odcina się stylistyką od reszty jakże "dynamicznych" konkurentów. Pod maską sama ekstraklasa, najsłabszy "benzyniak" pojawi się pewnie za jakiś czas. Super auto, nie mogę się doczekać kiedy ujrzę je na żywo.
Nie podoba mi śię to auto. Wygląda bardzo surow, kanciaste auto jak na niemiekiego producenta., a pozatym nigdy nie podobały mi sie dsmovhofy klsdy C robione przez Mercedesa, ponieważ przyzwyczaiłem sie że Niemcy robią autka smukłe do szybkiej jazdy oraz limuzynki dla prezesów oraz prezydentów. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum