Dobry sposób na podtrzymanie kondycji staruszka SL, wygląda troche lepij niz poprzednia wersja, nie jest już taka banalna, ale nie oznacza to że jest jakis super.
za prawdę powiadam wam że mercedes schodzi na psy... to co styliści zrobili z tym samochodem to przechodzi wszelkie pojęcie... przód wygląda jak od jakiejś astry a tył przez nowy zderzak wygląda jak z festynu tuningowego... :? poprzedni SL nie był może szczytem stylistyki ale przynajmniej cały pasował do siebie a teraz jakby mu zamknąć dach to będzie wyglądał jak powypadkowy składak samoróbka...
mi podoba sie jeszcze bardziej niz poprzednik :P z boku troche jak by nawiązywał do SL-a z lat 90 :D te światła yyy no cuż pewnie sie przyzwyczaimy ogółem na duży +
Poprzedniego SLa bardzo lubiłem, a ten wygląda troche tak jak to napisał BmwM5 - jak składak.
Po pewnym czasie pewnie sie do niego przyzwyczaje (na poczatku nie podobała mi się ani nowa S-klasa, ani nowy CL, a teraz podobaja mi sie oba)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum