Pojawiły się oficjalne zdjęcia nowego Volvo XC60. Mały SUV uzupełni gamę tej szwedzkiej marki, stanowi on konkurencję dla takich modeli jak BMW X3 czy Mercedes GLK. XC60 wywodzi się bezpośrednio z prototypu o tej samej nazwie, jednak w porównaniu z nim zmieniono wygląd przodu, przemodelowano tył, także wnętrze jest inne - normalny proces "ucywilizowania" samochodu.
Czy mnie oczy mylą? Przecież to drewno na konsoli środkowej wygląda jak z komody mojej babci! Jak jestem fanem drewna to Volvo dało d... Reszta OK. Ale bez emocji - jak to Volvo!
ak dla mnie to trochę dziwny, typowa stylistyka Volvo ale... w korańskiej odmianie, jakiś taki powyginany miejscami, wnętrze też nie zachwyca, strasznie proste, na razie mi się nie podoba.
Jak dla mnie świetne auto, naprawde co do wyglądu to volvo moim zdaniem idzie w dobrym kierunku, chociaż xc90 jeszcze bardziej mi się podoba to i 60'tke bym przygarnął, ale portfel jeszcze nie na tej półce... Deska fajna, dzięki zagłębieniom nie będzie się światło odbijało aż tak w wyświetlaczu navi, ale ta koncepcja umieszczenia nawigacji, to mi jakoś nową A6 zaleciała, nie wiem czemu...
Volvo mnie nie kreci,ale kiedy pojawil sie concept xc60 zwrocilem na niego uwage,nawet mi sie spodobal,teraz jak widze wersje produkcyjna to zal poprostu...szkoda ze wyszlo jak wyszlo :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum