Świetny samochód! Już CCX jest poważnym konkurentem Bugatti Veyrona. Boję się pomyśleć ile to autko będzie ciągnąć - zwłaszcza jeżeli CCX poleci nawet 400 km/h. Zastanawia mnie tylko jedno - CCX miał problemy w zakrętach, jak mówili w Top Gear więc boję się że nie wystarczy nawet ten mały tylny spoiler który dodano po wyemitowaniu programu. Myślę że Koenigsegg CCXR będzie miał odmienną stylizację. Jeszcze potężniejszy silnik będzie potrzebował więcej wlotów powietrza. Wróżę też jakieś potężne skrzydło. Ogólnie auto będzie świetne, bo wątpię aby dało się zepsuć CCX. Najbardziej cieszy mnie też że zobaczymy go w Genewie - nie będzie trzeba długo czekać.
Z wyglądu widać, że trzeba pokazać iż jest to auto o strasznie dużej cenie. Widać, że jest na pokaz i każdy kto go kupi będzie świecił na drodze. Typowe auto dla szpanerów...
Marka:: Toyota Corolla 1.3
Wysłany: 2008-03-28, 23:26
Maro napisał/a:
Z wyglądu widać, że trzeba pokazać iż jest to auto o strasznie dużej cenie. Widać, że jest na pokaz i każdy kto go kupi będzie świecił na drodze. Typowe auto dla szpanerów...
może i tak ale osiągi są powalające, zresztą nie każdego szpanera stać na takie auto na szczęście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum