Wysłany: 2008-01-12, 10:10
No Dranzer troche przesadzil , moze kiedys tak bylo teraz to pewnie max cza bedzie wylozyc 100-150zł w zaleznosci czy sie chce miec oryginalna czesc czy tania podrubke.
Oszczędnym to można być prawie każdym samochodem jak chcecie się czegoś wiecej o tym dowiedzieć jest taki temat już na tym forum o ekonomiczności jazdy samochodu
Bagażnik o pojemności 508 litrów
System Easybreak pozwalający na złożenie tylnych siedzeń poprzez naciśnięcie na przycisk
Dostępna w opcji otwierana tylna szyba
Dwa nowe silniki wysokoprężne: 96kW/130 KM i 127kW/173 KM
Napędzana silnikiem 1.5 dCi Laguna Grandtour spala 5,0 l/100 km , a emisja CO2 wynosi 133 g/km. Dzięki temu Laguna otrzymała znak «Renault eco2» i należy do czołówki ekologicznych aut w swojej klasie. samochód poprostu rodziny mało pali i ekologiczny .
Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-14, 16:55
W Polce taki napęd ekologiczny to jeszcze raczkuje bo jest ich bardzo mało .Może nasz rząd powinien jakoś zachęcić do kupna takiego auta .Jak ostatnio czytałem w internecie że w Hiszpani hiszpański rząd daje 5000 (nie znam ich waluty) za to że ktoś się zdecydował na kupno samochodu z ekologicznym napędem i podobno robi tam to furore
Nie byłem fanem Lagun. Nigdy mi się nie podobały, ale ta jest dosyć ładna. Oprócz detali z tego, co czytam to ma ona szereg innych zalet. Skoro mało pali, jest ekologiczny i jest dobrze dopracowany to można pogratulować Renaultowi.
Laguna to samochód dla starszych ludzi z rodzinką. Mało pali, jest bezpieczna, wygodna, jak na takis amocgód to trzeba przyznać, że ma małe spalanie paliwa. Takie rodzinne kombi nie dla młodych
Nigdy nie lubiłem laguny i obecny kształt nic nie zmienia. Jest tylko bardziej nowoczesny, ale pozostyał ten sam szkaradny przód, którego nigdy nie cierpiałem. Jak dla mnie samochód brzydki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum