Wysłany: 2012-01-13, 14:33 Najbrzydsze samochody roku 2012
Odnośnie nowinek na rynku motoryzacyjnym w 2012 roku proponuję taka ciekawostkę. Niedawno Forbes zebrał specjalistów w różny sposób związanych z tematem motoryzacji i poprosił by stworzyli oni ranking najbrzydszych samochodów, które w 2012 roku pojawia się na amerykańskich drogach. Ranking ten jest subiektywną oceną grupy specjalistów i nie każdy zgodzi się z wyborem jury. Jeden z jego członków sam przyznał, że określenie „brzydki” jest kwestią subiektywną i zależy od perspektywy z jakiej z jakiej patrzy osoba oceniająca. To, co dla jednych wydaje się być brzydkie, dla innych może być synonimem luksusu, wysokiej jakości czy po prostu zachcianką, która odpowiada potrzebom i oczekiwaniom niejednego kierowcy.
Nie mniej jednak w rankingu znalazły się takie samochody jak:
Dla mnie zawsze najbrzydszy będzie Smart.. i czy ja wiem czy taki praktyczny. to już seicento wygląda normalniej a też wszędzie się nim wciśniesz no i mniej zapłacisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum