Do Porsche zawsze miałem sentyment, GT-R też mi się podoba, ale w tym porównaniu Corvette po prostu miażdży rywali wyglądem Szczególnie w tym kolorze :>
nie bede wybrzydzal i chcialbym skromnie nissana bo najtanszy z nich :P ogolnie to Nissan moim faworytem, Porsche tez jest swietne ale drogie i troche znudzil mi sie jego styl a Nissan jest fantastytczny nowoczesny, mysle ze godnie zastapi Skyline.
W tym porównaniu liczą się dla mnie dwa samochody - Chevrolet i Porsche. Niestety, ale Nissan dla mnie nie wygląda i chyba nie jest dostępny z manualną skrzynią :> Corvette, mimo, że bardzo lubię przegrywa u mnie z Turbo ze względu na napęd (RWD vs. AWD). Głos na Porsche.
Jak ktoś oglądał test Nissan GT-R vs Porsche 911 Turbo w Fifth Gear też nie będzie miał wątpliwości, ze Nissan jest po prostu lepszym samochodem, a do tego wyglądem bije nudne 911 na głowę.
Corvetta jest fajna, zawsze mi się podobała, ale teraz jest GT-R z którym moim zdaniem nie może się równać, więc daję jej drugie miejsce
Wszystkie 3 są ładne, no i dobre oczywiście, ale wygrywa GT-R. Za Porsche nie przepadam, tzn lubie je i podziwiam, ale sam bym nie kupił. No i jeszcze przez Cayenne, niszczy dla mnie wizerunek tej firmy. Corvette jest troszkę zbyt plastikowe, no i to zawieszenie mi nie odpowiada. Żeby nie było, że nie lubie nowych aut. GT-R wymiata.
Ja wybiore vette. Nissan to perfekcja ale jakos nie ta bajka. Turbo to bezpieczna zabawka dla powaznych panow. Vette to narowisty brutal z potega pod maska. To jest fajne.
Nissan musi być pierwszy. Dynamiczny, wyrazisty design nadwozia sprawia, że auto już z daleka można rozpoznać. Kierowcy zaś daje niezapomniane wrażenia, zresztą jak i pozostali konkurenci. Problem w tym, że Corvette za przyjemność każe sobie słono płacić pod dystrybutorem na stacji paliw, a Porsche w salonie sprzedaży. Ale nie tylko to zadecydowało o moim wyborze.
Marka:: Toyota Corolla 1.3
Wysłany: 2008-04-01, 13:43
Ja co prawda jestem za Corvetta - po prostu mi sie podoba. Co do GT-Ra to polecam artykuł w ostatnim numerze Top Gear Magazine - Stig testował właśnie GT-Ra.
Jeden z tekstów:
"Wyczynowy kierowcawycisnąłby z 911 ostatni gram mocy, ale w Nissanie tego samego dokonałaby wasza matka."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum