Witam serdecznie, widzę że to forum samochodowe więc pomyślałam, że to odpowiednie miejsce, żeby zareklamować firmę dealerską, jeżeli reklamy nie są mile widziane, to z góry przepraszam.
Chciałam polecić POL-MOT Auto - znakomitą wielomarkową firmę dealerską (dla marek: Skoda, Opel, Chevrolet, Fiat)
Szybka i fachowa obsługa, nie trzeba niepotrzebnie czekać, ani tracić cennego czasu, który można spożytkować na wiele innych rzeczy :)
Oferuje wiele ciekawych opcji, którymi często nie dysponują inne serwisy, jak np.:
- możliwość monitoringu swojego samochodu (siedzisz i patrzysz sobie co się z nim dzieje :)
- miejsca gdzie dzieci mogą zażyć trochę rozrywki w czasie gdy Wy załatwiacie sprawy
- specjalne oferty dla kobiet, losowania, konkursy, więcej szczegółów na stronie
Firma działa od 1997 roku i dziś jest jedną z największych działalności w tej dziedzinie.
Pozdrawiam i jeszcze raz polecam zapoznanie się z ofertą!
znam ten serwis, jest jak najbardziej ok, myślałem ze krócej istnieją na rynku, ale ciągle się rozwijają, dokładają nowe usługi, naprawdę godny polecenia żona serwisuje tak auto i jest zadowolona, bo nie potrzebuje mojej pomocy, ma konsultanta pod telefonem :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum