Wysłany: 2009-09-04, 17:35 Autko do 13 tys.zl.co polecicie???
witam. sprzedalem ostatnio swoj samochod i mam zamiar kupic nowy, mam zamiar przeznaczyc na to 13 tys, chcialbym aby autko mialo elektryke klime bylo w dieslu no i malo palilo i bylo malo awaryjne i czesci zeby nie byly drogie. Myslalem nad oplem astra II mazda 323 honda civic(VII lub VI) lub roverem seria 200.. co o tym myslicie?? co wy byscie polecili do 13 tys? czekam na wasze opinie
Wysłany: 2009-09-11, 18:19 Re: Autko do 13 tys.zl.co polecicie???
mmassterr napisał/a:
witam. sprzedalem ostatnio swoj samochod i mam zamiar kupic nowy, mam zamiar przeznaczyc na to 13 tys, chcialbym aby autko mialo elektryke klime bylo w dieslu no i malo palilo i bylo malo awaryjne i czesci zeby nie byly drogie. Myslalem nad oplem astra II mazda 323 honda civic(VII lub VI) lub roverem seria 200.. co o tym myslicie?? co wy byscie polecili do 13 tys? czekam na wasze opinie
ja polecam OPEL VECTRA B - w razie problemu łatwo dostepne i tanie części , auto cały czas na czasie, nadal nowoczesna linia, dynamiczne i pakowne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum