Wysłany: 2008-02-10, 23:00 Chcesz kupić nowe auto to temat la ciebie !!!
To jest temat dla tych którzy szykują się do kupna nowego wypasionego samochodu .My właśnie spróbujemy ci doradzić co i jak ..Co warto kupić a czego unikać .CO warto sprawdzić w czasie ogladania samochodu . Jak negocjować ze sprzedającym.
hmm mi osobiście nie podoba się wersja Avant. Wolę sedana. Hmm co Ci powiem to że auto nie do za*ebania jednak spotkałem się z tym że wysiada turbina i nie ma przyspieszenia. Audi 80 to całkiem fajny samochodzik w dość małych pieniądzach. W środku nie powala ale nie jest też takie złe. Auto w ocynku. Jeżeli wyłazi gdzieś rdza tzn że było bite. Sprawdź dobrze progi, błotniki i nadkola i podłoge pod siedzeniami i dywanikami.
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Kombij jest dobre ma podgrzewane siedzenia elektryczne lusterka wogóle wygodnie się siedzi nie zle przyspieszenie ,pojemny bagarznik autoalarm, mało pali , i tp...
Wysłany: 2008-05-27, 00:06
Wiatam wszystkich Forumowiczów!
Chciałbym w niedalekiej przyszłości kupić samochód w kraju, ewentualnie sprowadzić z zagranicy, np.:Niemiec. Myślałem o Golfie lub Audi A3 bądź Audi A4. Niestety nie bardzo orientuje się, który z tych samochodów byłby lepszy.
Dodam tylko, że interesuje mnie auto z silnikiem diesla,a maksymalna kwota jaką mógłbym przeznaczyć na zakup samochodu to 20 - 25 tys zł.
Czy moglibyście mi coś doradzić??
Z góry wielkie dzięki!! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum