Wysłany: 2009-05-12, 08:08 Czy odzyskam samochód??
Witam, to jest mój pierwszy post, więc przepraszam jeżeli coś jest z nim nie tak :)
Sprawa wygląda następująco:
Trzy lata temu kupiłem sprowadzony samochód z Francji - Peugeot 307, rok prod. 2004. Samochód przed zakupem był sprawdzany w dwóch salonach i wszytsko było ok.
Wczoraj zawitała do mnie policja i oświadczyła, że ten własnie samochód jest kradziony. Osoby, które zajmowały się kradzieżą są profesjonalistami i wiadamo już o kogo chodzi. Nie przebijałi oni numerów, tylko zamieniali całe silniki i te cześci na których były numery z innych powypadkowych samochodów, które onia sami wcześniej kupowali za grosze legalnie. Niestety zabrano mi samochód i posłuży on jako dowód w sprawie.
Moje pytanie czy są jakieś szanse, że odzyskam samochód. Wiadamo, że nie za pare dni tylko po zakończeniu sprawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum