Wysłany: 2009-06-26, 19:47 Fabia, Corsa C, Golf IV, Polo czym warto jeździć?
Witam,
Posiadam taki problem;) posiadam obecnie fiata Seicento i zamierzam zmienić samochód ponieważ jest dla mnie nieco za mały. Jest to mój pierwszy samochód i poszukuję coś innego (większego). Nie mam nic do dużych samochód ale nie widzę się po prostu za kierownicą takiego auta. chciałbym żeby mój nowy samochód tradycyjnie mało palił, był mało awaryjny no i oczywiście ceny części było w przystępnej cenie. Nie jestem milionerem i nie chce pracować tylko na samochód. Szukam samochodu, którego nie zamierzam już sprzedawać tylko naprawdę żeby mi wysłużył nawet gdy w niedalekiej przyszłości założę rodzinę. Głównie zainteresowały mnie: Golf IV, Fabia, Polo, Corsa C, Ibiza. Zamierzam wydać za samochód maksymalnie lekko ponad 10 tys. Myślicie że kupi się w miarę samochodzik za takie pieniądze? Najlepiej w samej benzynie ale wiadomo że będzie o wiele palił więcej niż na gazie także gaz też wchodzi w grę. z góry dziękuję za pomoc;)
[ Dodano: 2009-06-26, 20:48 ]
No i zapomniałem dodać, interesowały by mnie małe silniki ponieważ nie posiadam znaczących zniżek;)
A takie Fabia? Niby marka Czeska ale podzespoły z volkswagena no i nieco większa od Polówki... Bo Polo to wiadomo... Tylko ta III generacja bo IV już są inne ceny i blacha słaba z tego co słyszałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum