Witam! Przymierzam sie do kupna mojego wymarzonego auta. Na tyle jest to ciekawe, bo po raz pierwszy kupie auto nowe. Wybieralem raczej sposrod drogich marek. Takie upodobania od lat mlodzienczych, a ze stan portfela ostatnio sie poprawil i dopisuje szczescie, to czemu nie. Faktem jest tez to, ze dostalem duze znizki na samym starcie. Zeby sie pochwalic lub moze polecic innym, min. doplaty rej. i dobry leasing wraz z ubezpieczeniem. Wracajac do mojego tematu i pytania, wybralem sobie Jaguara w modelu XF. Autko naprawde zachwycalo mnie od samego poczatku. z wybraniem koloru i gamy wnetrza nie mialem zbytnio problemow. klopot pojawil sie z doborem odpowiedniego silnika, ktory spelnial by oczekiwania i byl, no wlansnie sprawny na dluzszy czasi lepszy w osiagach. Moze ktos z Was orientuje sie z zywotnoscia silnikow V6 o pojemnosci 3.0litrow, na ktory sie zdecydowalem. Tylko pytanie czy 238 K benzynowy, a moze o mocy 240KM tylko, ze diesla. Ktory sie bedzie lepiej spisywal, bo wlasciwie moc tych obu jest podobna.?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum