Jak dla ciebie no na pewno tylko golf 3 .Nie jest taki wcale dorgi mały zwinny można powiedzieć że bezpieczny jest podatny na tuning optyczny jak i mechaniczny .Średnie spalanie ,dobrze się go prowadzi i wogóle jest dużo plusów
a ja mogę polecić Ci Probe 2. Malutko nie pali bo ma silnik 2.0 najmniejszy ale jest ładne i szybkie. Hmm za te 5000 znalazłbyś 92-94r. Na pewno lepsze to od Agro-Kalibry... chociaz każdy ma swój gust. Oczywiście Probe jest w ocynku a cali niestety nie - rdza... ble
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Również polecam Golfa III- mój pierwszy samochód- cod miód malina.
Jak byłam młoda i piękna :) to zależało mi na czymś co się dokula, będzie fajnie wyglądać, czym mogę lekko przydusić.
Fakt, wg mnie jest tani w utrzymaniu, no i mało awaryjny- raz tylko tłumik przypadkiem oderwałam... :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum