Cześć :) przymierzam sie właśnie do kupna nowego samochodu :)mam nadzieje ze zaproponujecie mi coś rozsądnego :) do wydania mam mało bo zaledwie 5000 zł :) interesuje mnie kupno samochodu, który mało pali ;p i da sie z niego coś wycisnąć ;D wymagający jestem wiem, ale może coś zaproponujecie :) Dopiero zaczynam działać w tej ''branży'' ;p
POZDROO
PolecamOpla calibre z takim wyposazeniem ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Wspomaganie kierownicy. Cena zalerzy od roku. Kupujac ten samochód z rou 1993spokjnie zmiscisz sie w cenie . Jest to auto dynamiczne i napewno moze sie spodoba ..jdnak wiekszasc aut tego modelu jest wersjom 3 drzwiowa POZDRAWIAM!!
Wysłany: 2007-12-29, 10:35
sz ja bym mu kalibry nie doradzał przeciez te autko to mu sie rozpadnie przy podjezdzie do domu ;/ moze cos z corsy by było dobre rozgladne sie i dam ci znac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum