Wysłany: 2010-04-15, 21:52 Polisa dla kierowcy (?)
Siemka. Zbliżają się wakacje, nie wiem jak Wy, ale ja w tym czasie jeżdże 3 razy więcej i chciałbym sobie na tą okoliczność wykupić polisę. Mam do Was pytanie...czy są jakieś specjalne oferty dla zmotoryzowanych? Gdzie ewentualnie szukać najlepszej polisy?
[ Dodano: 2010-05-01, 07:47 ]
Ma ktoś styczność z ING? Przyjrzałem się ich ofercie ING Smart i dla mnie pasuje jak ulał. Z tym, że zupełnie nie miałem kontaktu z tym towarzystwem wcześniej. Godni zaufania? Warunki umowy mają świetne: tanio i pełen zakres ubezpieczenia.
Rozumiem, że chodzi o wykupienie dodatkowego ubezpieczenia na wakacyjne wyjazdy, tak? Warto o tej kwestii pamiętać, tym bardziej, że wielu ludzi o tym zapomina. A w przypadku zagranicznych wyjazdów naprawdę opłaca się zaopatrzyć np. w polisę Car Assistance (CA), dzięki której w razie wypadku będziemy mieli zagwarantowane zakwaterowanie, gdziekolwiek się nie znajdziemy. Wiele praktycznych rad znajdzie można znaleźć w tym artykule: http://moteo.pl/news/Aute...ieczeniem-1363.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum