hej, niedługo zdaję prawko i chcę kupić samochód. Interesuje mnie samochód mało palący no i do 7 tys. Najbardziej peugeot 206 ;) a wy jaki polecacie? I ogólnie myślę o sprowadzeniu samochodu ;)
A mógłbyś powiedzieć z jakiego rocznika chcesz samochód, czy to ma być coś w stylu małego samochodziku? Wiesz, do 7000 jest dużo samochodów, a nie chciałbym Ci tu jakichś wymienić i stwierdzisz, ze to sa dla Ciebie stare graty
Peugeot 206 to taki mały, babski samochodzik. Nie ubliżając męskim kierowcom tych aut. Tak mi się kojarzy z wyglądu. A jeśli chodzi o całą resztę to dobry samochód, który nie pali dużo, mało awaryjny, części nie są drogie. Ogólnie mogę go polecić.
Wysłany: 2008-06-16, 14:38
A mnie 206 kojarzy się ze sportem i rajdami... Te małe babskie autko jak je nazwałeś zdobyło wiele tytułów ;]
Ja za 7tyś kupiłbym w zależności czego oczekujesz od auta:
Mała sportowe i ekonomiczne idealne do miasta + tanie opłaty
HONDA CRX generacji 2 z silnikiem 1,6 najlepiej z instalacją gazową.
http://www.wroom.pl/honda...y-malejaco.html
A jeśli chcesz poszaleć i masz trochę kaski na paliwo to
BMW 325i +szpera istny gokard na kołach, a jak spadnie deszcz :)
Ten kto miał rzędową szóstkę z napędem na tył wie o czym mówię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum