Forum motoryzacyjne, forum samochodowe, auto forum - AutoMoto24.com.pl/forum Strona Główna
 FAQ   Powiadom znajomego   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwsis klimy w Wa-wie
Autor Wiadomość
marcinekbum 
Newbie
MarcinekBum

Marka:: BMW

Wysłany: 2011-06-02, 09:39   Serwsis klimy w Wa-wie

Witam serdecznie,
Poszukuję jakiegoś dobrego serwisu klimatyzacyjnego z fajną obsługą. No i w Warszawie. Ostatnio się strasznie przejechałem i wolę żeby tym razem ktoś mi polecił, może miał lepsze doświadczenia niż ja.
Muszę sobie przeczyścić, odgrzybić itd., wiadomo.

Pozdrawiam!

tauron 
Newbie

Wysłany: 2011-06-07, 15:18   

Ostatnio milo mnie zaskoczył serwis Perfect clima i polecam ich teraz wszystkim ;) sprawni, mili i dokładni. wlasciwie zrobia ci wszystko z klima zwianego, ale zajrzyj sobie na stornke, czego tam juz potrzebuje www.perfectclima.pl sa tez podane ceny.

mariap
Newbie

Wysłany: 2012-02-07, 14:23   

ja też miałam z nimi dobre doświadczenia, robiłam ozonowanie. Ale wiem też że znajomy był tam z poważną usterką i wszystko się dobrze skoczyło. I co ważne - niedrogo ;-) tak więc też polecam http://perfectclima.pl tam ich macie :mrgreen:

Bawarczyk 
Newbie

Wysłany: 2012-02-09, 10:10   

ja ostatnio sam zaczałem serwisować klimatyzację, przy pomocy takiego środka - odgrzybiacz klimatyzacji, i muszę przyznać, że efekty przeszły moje oczekiwania:)

tomasz_wwa
Newbie

Marka:: Peugeot 206

Wysłany: 2012-02-12, 14:20   

Z innej beczki, ale myślę, że może się okazać przydatne dla kogoś. Naprawdę nieźle radzą sobie z wgnieceniami w Pullerze, na Bródnie. Już dwukrotnie zdarzało mi się ich odwiedzać i jestem zadowolony. Na stronie są wszystkie potrzebne namiary http://www.puller.com.pl/

nochal 
Newbie

Wysłany: 2012-05-06, 00:47   

mariap napisał/a:
ja też miałam z nimi dobre doświadczenia, robiłam ozonowanie. Ale wiem też że znajomy był tam z poważną usterką i wszystko się dobrze skoczyło. I co ważne - niedrogo ;-) tak więc też polecam http://perfectclima.pl tam ich macie :mrgreen:

W tym serwisie mój kumpel niedawno nabijał klimę. Nie mógł się nachwalić fachowości i co istotne szybkości ekipy. Ja sam pewnie wybiorę się tam niedługo na gruntowny przegląd całego układu, bo mam jakieś problemy ostatnio z klimą ;(