Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-14, 17:21
Ale ja sam bym sobie się pobujał takim autkiem bo jest czym . Z takim potężnym silnikiem kiedyś byłem w Gdańsku to widzałem takiego Hamera o klorze żółtym fajnie wyglądał tylko troszeczke jechał po chodniku bo to akurat była wązka uliczka .Ale Hmmery wynajmują też np: na spotkania biznesowe,śluby,osiemnastki ...całkiem dobry pomysł tylko trochę kosztowny
Oj Hummery są świetne. Najbardziej podoba mi się h3. Taki samochód to tylko czarny. Taki samochód dla szpanu, który pali straaasznie dużo, ale miło się takim pokazać gdzies w terenie. Pozazdrościć szczęśliwym bogaczom, którzy posiadają hummery. Świetnie prezentują sie też hummery w wersji przedłużanej. Często sa takie pokazywane w amerykańskich filmach.
Jeszcze nigdy nie miałem przyjemności spotkać Hummera na drodze. Wydaje mi się, że jeździ tego strasznie mało na polskich drogach. Ile ich może być w naszym kraju? Kilkanaście, kilkadziesiąt?
Marka:: fiat 126p
Wiek: 33 Dołączył: 04 Lip 2009 Posty: 12 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2009-07-07, 15:01
Tego nie mogę powiedzieć ale z pewnością mogę zaoferować pewną stronkę z częściami do Hummera. Znajdziecie tam części przydatne do większości samochodów. Co ja będę mówił... Wejdźcie i sprawdźcie... Ja skorzystałem i jestem zadowolony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum