Wysłany: 2007-12-27, 20:39 hummer
w tym autku sie woziłem powiem ze komfort jazdy jak dla mnie jest średni ale czego spodziewać sie po terenowym gigancie osobiście jechałem nim tylko raz jako pasażer :D
Masz racje co do Hummera :) JA miałem okazje siedzieć obok kierowcy w H4 naprawde jada to przyjemność. Jechałem trase okolo 300 km i powiem ze byłem nadzwyczaj zadowolony tylko podziwiałem możliwości tego cacka.. mogłem zobaczyć jak daje sobie rade na " autostradzie" jak i trogach polnych. Nie była to nadzwyczaj terenowa trasa ale naprawde moc tego cacka mi zaimponowała... JEdnak to ile pali troszke smuci kierowce :D
\
Prawda, paliwa powinna spalac tak z polowe mniej niz teraz. No ale z tego co slyszalem wcale nie jest taki komfortowy... moi koledzy porównywali go ciagle do czołgu
Eee... jazda samochodem klasy N na odcinku rajdowym to poezja. Miałem okazję kiedyś przejechać się z Sebastianem Fryczem ;D Hummer to taki właśnie czołg tylko na kółkach, żeby się dało po drodze dobrze jeździć
Eee... jazda samochodem klasy N na odcinku rajdowym to poezja. Miałem okazję kiedyś przejechać się z Sebastianem Fryczem ;D
Chyba próbujesz nas okłamać... nie słyszałem, żeby była możliwość przejechania się N-ką
Muszę także dodać odnośnie Hammera, że nie chodzi mi o to, że jest zły ale nie wart pieniedzy
Wysłany: 2008-01-10, 10:20
crampi napisał/a:
outsiderwrc napisał/a:
Eee... jazda samochodem klasy N na odcinku rajdowym to poezja. Miałem okazję kiedyś przejechać się z Sebastianem Fryczem ;D
Chyba próbujesz nas okłamać... nie słyszałem, żeby była możliwość przejechania się N-ką
Muszę także dodać odnośnie Hammera, że nie chodzi mi o to, że jest zły ale nie wart pieniedzy
Wiesz jak dla kogo ale jak ktoś ma kasę i nie wie na co wydac to wałśnie kupuje takie coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum