Wysłany: 2008-01-12, 09:44
Dokładnie popieram Forke , jeżeli było by mnie stac na taki sprzecik z pewnoscia bym w niego zainwestowal.
Z pewnoscia nie dla szpanu ale dla muzyki ktora bedzie wydobywac sie z tego cuda
Fakt teraz muzyka towarzyszy nam prawie codziennie w pracy , szkole wiec ja nie miał bym oporów z kupnem takiego sprzętu no jedyną barierą są pieniądze ale jeżeli było by mnie stać to czemu nie :)
Wow! Samochody niczym w Pimp my Ride. Wizualnie lepiej prezentuje się Venom, ale z tego, co wiem to Blaupunkt jest bardziej sprawdzony. Nie znam ich mocy, nie słyszałem. Moge tylkopolegać na wyglądzie i tym, co wiem o tych firmach, ale wygląda to cudnie :)
Nigdy nie słyszałem o takiej formie, jak Venom. Może mnie ktoś oświecić, czy rzeczywiście sa dobrą firmą, co jeszcze produkują i jak długo już istnieją na rynku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum