Co myslicie o systemach nagłaśniajacych zaprezentowanym na zdjęciach poniżej.
UWAGA !!!
Zdjęcia wykonane osobiście przeze mnie na imprezie Auto Moto Show , który odbył się w tym roku w spodku ;]
Moim zdaniem Venom prezentuje się lepiej , nie tylko pod względem wizualnym ale także akustycznym :)
No sprzecik wypasik ale bardziej wole Blaupunkta ;) bo mam radyjko tej firmy i jestem z niego bardzo zadowolony ;)
Mój brat miał radio właśnie z Blaupunkta i wyświetlacz pękł na samym środku , mimo że panel nie upadł na ziemie ani nie zaliczył rzutu o ścianę
Ale to wlasnie Blaupunkt w polsce jest bardziej znaną i lubiana marka i chetniej wybieraną przez mlodych zapalonych kierowcow ;]
WOW sprzet powala na kolana , pewnie nigdy niebedzie mnie stac na tak wypasiony sprzecik chyba ze zrobia polska wersje pimp my ride i moj gruchot sie zakwalifikuje ;p
Mój brat miał radio właśnie z Blaupunkta i wyświetlacz pękł na samym środku , mimo że panel nie upadł na ziemie ani nie zaliczył rzutu o ścianę
hehe no dziwna sytuacja ...ja zawsze wyjmuje panel z radia nie bojac sie ze peknie tylko bojac sie ze jakis zlodziej wybije mi szybe i ukradnie radio...A co do tego to moj panelik jest wytrzymaly zaliczyl jeden upadek i wyszedl z niego bez ryski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum