Wysłany: 2008-04-27, 20:45 Brak kompletu dokumentów - co dalej.....
Witam!
Sprowadziłem samochód ze szwecji opłacilem akcyze,ekologiczny, skarbówke, przetlumaczyłem papiery.No i w żadnych wyżej wymieninych instytucjach nie mówili że brakuje dokumętu. To tyle na wstępie.
W koncy poszedlem przerejestrowc i okazało się że niema jednej połówy dokumentu "del1"(niebiestkiego).Gościu ktury mnie obslugiwał troche się zamotał i poszedł do kierowniczki, a ona mówi że w takim przypadku się nieda przerejestrowc i że musze zkombinowac tą polówke "del1" :/ Zadwoniłem do siostry, bo ona trochę sie znała z tym gościem co kupiny był od niego samochód, a On Jej mówi żeby dostac papiery należy złożyc wniosek, no dodał ze on tego wniosku niezłoży bo jest wymeldowany, bo go komornik sciga.Niewiem jakie wały ten gosci kręci ale samochód sprzedał bez kompletnych dokumentow i jeszcze sciemnia.
Pomóżcie mi, niewiem co mam zrobic w takiej sytuacji.Może da się to jakoś jeszcze załatwic?,albo jakos pociagnac tego goscia do odpowiedzialnosci karnej.Ja juz sam niewiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum