Rocznik 1952. Cacuszko, wygląda jak nowe:
A tutaj z innej beczki: Franklin z roku 1919:
Zdjęcia pochodzą z festiwalu Automobilizmu w francuskiej Miluzie
Wysłany: 2007-12-19, 17:12
niegustuje w takich samochodach , patrzac na nie przypomina mi sie znana gra na PC Mafia
patrzac na dzisiejsze czasy pewnie kazdy z nas sie zastanawia jak kiedys mozna bylo jezdzic takimi samochodami
Popatrz na nazwę: Samochody zabytkowe...
Choć muszę powiedzieć że gdybym dostał tego Mercedesa wcale bym sie nie wstydził nim jeździć... ba nawet z dumą poruszał bym się po polskich drogach wśród nudnych golfów i maluchów. To auto jest naprawde piękne
z pewnoscia wzbudzil bys podziw i uznanie wsrod starszych ludzi.
mi osobiscie podoba sie pierwszy samochodzik, kojarzy mi sie glownie z czasami swietlnosci Elvisa
Ten 1szy to mercedes?? WoW robili takie
Bardzo ładny ...wtedy była moda na styl kosmiczny i dlatego dodawali takie gadzety po bokach zeby wygladal jak jakis z innej planety. T były czasy kiedy cały czas myślano o spodkach i ufoludkach (przynajmniej zaczynano tak myslec bo to wkoncu rocznik 52 ;] )
Nie no nie ma o czym mówić niektore autka starodawne są Piękne !! Nie zapominajmy ze to od nich się zaczeło i trzeba im odać cześć :D Pasjonaci ktorzy ładują mase kasy w tego typu auta to Ludzie z wielką pasją. Jak nieraz zobaczy się jakieś stare autko jadące drogą robi to wrazenie :] Jedni mają chęć lansować się nowym Mercedesa SLR 300 McLaren a inni np. Mercedes 300 SL Gullwing i moim osobistym zdaniem jest to wspaniałe. Jeśli wszystcy chcieli by tylko mieć jak najnowsze autka a o starych całkowicie by sięzapoinało to było by nudno. I możemy dzięki temu dostrzeć piękno starych autek które jeżdziły jeszcze 20 lat przed naszym udodzeniem ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum