Wysłany: 2008-03-20, 16:06 Gdzie wyporzyczyć skuter?
Witajcie
Idzie lato ludzie wyciągają skutery i motory, a Ci którzy ich nie mają jak ja być może pomyślą o ich wypożyczeniu lub kupnie. Ja narazie skupiam się na wypożyczeniu skutera dopóki nie zrobię prawka na motor.
Dziś poszperałem troche w google i znalazłem na terenie warszawy 3 wyporzyczalnie z czego jedna dopiero za miesiąc sprzęt będzie mieć.
Kilka informacji, które uzyskałem, a które mogą się przydać innym:
- kaucja za skuter to 1000zł
- skutery są ubezpieczone
- na wyposażeniu kaski
- cena za dobre 89zł
- wystawiaja fvat dla firm
- 10% zniżki za kolejny dzień
Miły Pan poinformował mnie, iż biorąc skuter w piątek o godzinie 14-15 i oddając go w poniedziałek około 10-11 zapłacimy jedynie 160zł za cały wekend.
Skutery są firmy zipp. Firma wyporzycza także quady.
Powiem szczerze, iż poza dość dużą kaucją zostałem bardzo mile zaskoczony.
Skuter potrzebuję, aby szybko załatwić kilka spraw na mieście, zdecydowanie uważam, iż ta cena jest satysfakcjonująca i pozwoli mi zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy.
Sądzę, że przy takiej cenie to nawet warto jest wziąść taki skuter żeby wyskoczyć sobie gdzieś w wekend poza miasto.
Jeśli ktoś, coś może powiedzieć na temat wyporzyczalni skuterów na terenie całej Polski zapraszam!!!
Jeśli chcecie mi zwrócić na coś uwagę przy wyporzyczaniu skutera bardzo chętnie poczytam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum