Wysłany: 2008-04-05, 15:57 Mój pierwszy raz... :)
Witajcie
Chcialem podzielić się z Wami moimi wrażeniami z pierwszej jazdy na skuterze :)
Na początek postanowiem wyporzyczyć skuter i spróbować swoich sil.
W tym celu wybralem się do automobilservice.pl wiecej o ich ofercie tutaj http://www.automoto24.com...kuter-vt347.htm
W piątek po pracy udalem sie po skuter, dostalem Piaggo Zip z rozwalonym zamkiem od bagaznika oraz z akumulatorem w bardzo slabym stanie. Jak sie okazalo mimo wszystko nie sprawialo to problemow. Na poczatku troche sie balem, ale raz dwa nabralem wprawy.
Wracajac do domu przed 20:00 zdziwilem sie jak mi bylo zimno :) i nastepnego dnia zalożylem skóre na motor, porządne rękawice, ochraniacze na kolana... Moje wrażenia są bardzo pozytywne z jazdy. Skuter wyciągnal 70km, a z górki 80 licznik zamknąlem.
Udalo mi sie zalatwic to co chcialem bardzo szybko i jazda po warszawie byla bardzo przyjemna. Mysle ze jak na warunki miejskie skuter taki jest bardzo dobry i pozwala w szybkim czasie przemieszczac sie po miescie. Teraz zaczne myslec nad kupnem wlasnego skutera szczególnie ze dojazd do pracy skuterem bedzie kosztowac podobnie jak jazda tramwajem tramwajem
Narazie obylo sie bez jakis upadkow i mam nadzieje ze tak zostanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum