Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-14, 18:59
Widzę że musisz normalnie kochać motory bo ja po prostu bym wolał kupić nowy motor w salonie niż tak się męczyć a ty o każdy szczegół zadbałeś podziw dla ciebie !!!
to był mój pierwszy motocyk z czsów kiedy jeździło się bez prawka. na mieście był szok i podziw ale niestety silniczek się zatarł a w regenerację nie chciałem się bawić(szkoda 800zł na nowy wał, szlif itd...) hmm ale motocykl trafił do Lublina gdzie koleś miał kompletny silnik. zapewne jest teraz ostro expluatowane cieszy mnie to
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
niestety nie miałem wtedy pod ręką drugiego silnika. A poza tym mam jakiś wstręt do 2-cylindrowych 2-suwów... po tam jak zatarł mi się wał podczas wyprzedzania BMW e36...
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Ja miałem mały wypadeczek przy pierwszej jeździe motorynką. W wieku 11 kuzyn dał mi się przejechać, ale nie powiedział, że hamulec działa tylko ten dolny. Nie udało mi się zatrzymac i uderzyłem w róg bramy. Skończyło się głębokim rozcięciem na głowie. Mam je do teraz, ale na szczęście nic mi nie było więcej. Niestety motorynka trochę ucierpiała i została sprzedana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum