Wersja CORE x360 mozna dostac juz w granicach 600zł
To tyle samo jak byscie mieli kupowac PS2 ktore oferuje o kilka lat gorsza grafike.
Oczywiscie CORE jest dobre tylko i wylacznie jezeli nie chcemy przerabiac konsoli - chlodzenie w tych modelach jest gorsze i istnieje wieksze prawdopodobienstwo wystapienia ROD-a (padniecia konsoli)
CORE niedawno zostalo zastapione wersja ARCADE ktora ma juz poprawione chlodzenie i procesor w technologi 65nm a nie jak to mialo miejsce ze starsza wersja 90nm.
Wydziela mniej ciepla i pobiera mniej prądu
Wysłany: 2008-01-10, 11:47
Damian napisał/a:
Shinmue napisał/a:
Wersja CORE x360 mozna dostac juz w granicach 600zł
Wiesz to jest dużo .....
Dla ucznia ktorego utrzymuja rodzice z pewnoscia tak.
Ja wlasnie zastanawiam sie nad zakupem x360 a P3
Za x360 przemawia do mnie masa exluziwow , natomiast za PS3 Blue Ray
Niestety tylko na konsole nowej generacji x360 oczywiscie od M$
Gra jest świetna, grałem w nią w nowo otworzonym Empiku niedaleko Galerii Pomorskiej
[ Dodano: 2008-01-10, 17:04 ]
XTension napisał/a:
Ja wlasnie zastanawiam sie nad zakupem x360 a P3
Za x360 przemawia do mnie masa exluziwow , natomiast za PS3 Blue Ray
Polecam ci zakup PS3 Podczas gry w nocy Xbox chodzi jak suszarka, natomiast PS3 cichutko jak myszka ... Samo PS3 warto kupić dla Gran Turismo, ta gra rządzi... Pozostałe exclusive to Motorstorm, Heavenly Sword oraz Metal Gear Solid 4, który ukaże się tylko na PS3 (oficjalnie potwierdziło to Sony) ...
Moim zdaniem PS3 nie jest wart swojej ceny.
x360 ma wiecej lepszych tytulów w ktore warto zagrac.
W moim przypadku wiecej + było za kupnem x360 ale to tylko i wylacznie moja opinia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum