Forum motoryzacyjne, forum samochodowe, auto forum - AutoMoto24.com.pl/forum Strona Główna
 FAQ   Powiadom znajomego   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nielegalne wyscigi samochodowe wasze zdanie
Autor Wiadomość
weo
Newbie

Wysłany: 2008-03-17, 22:12   Nielegalne wyscigi samochodowe wasze zdanie

Cześć zakładajac ten temat chcialam zapytać czy któryś z was brał udział w takich wyścigach i co mysli na temat kobiet ścigających się.
Zawsze zastanawiało mnie zdziwienie facetów na wiadomośc ze ma sie ścigac z kobieta co o tym sadzicie :)

felaon
Newbie

Wysłany: 2008-03-17, 22:31   

a ja osobiście uważam że Nielegalne (piszę się łącznie a nie jak w temacie) wyścigi to jedne z największych głupot ludzkich, mi się spodobała inicjatywa chłopaków z łodzi którzy poszli d Automobilklubu i zorganizowali legalne wyścigi, bezpiecznie, a frajda ta sama, a co do kobiet w wyścigach, to nie mam nic przeciwko, a zdziwienie jest ponieważ cały czas bardzo mało kobiet jeździ w wyścigach itp.

edes
Newbie

Wysłany: 2008-03-18, 21:39   

ryzyko czy cię policja złapie czy nie, mnie takie coś nie jara, wolę sie nie bawić niż jakiegoś dzieciaka rozjechać, sorry ale jak chcesz ryzyka to sobie pojeździł po lesie powyzej 80km\h każde 10km\h szybciej będzie już dużym ryzykiem a jak przekroczysz 120, to juz naprawdę trzeba być dobrym żeby sie nie zabić.

donnner
Wizytator

Wysłany: 2008-03-19, 21:05   

bez ryzyka niee ma zabawy jescze niee brałem strreet racingu ale z chęcią mugłbym hehe a co do kobiet za kierownicą xtra fury mmmmmmarzenie

Simon 
Newbie

Marka:: Blitz

Wysłany: 2008-03-23, 13:05   

Cytat:
wyścigi to jedne z największych głupot ludzkich,
edes napisał/a:
wolę sie nie bawić niż jakiegoś dzieciaka rozjechać
widać ze naprawde nie wiecie jak to wyglada gdzie sie odbywa itd...

owszem przyznam ze jest wiele nieodpowiedzialnych ludzi ale bardzo czesto wyglada to tak ze pozadek jest pilnowany przez samych uczestników którzy jak ktos zaczyna świrować powstrzymuja jego chore ambicje garstką słów...

w wiekszości miejsca są tak dobierane za raczej ciezko aby jakis dzieciek tam sie pojawił a i godzina jest mocno po dobranocce ;-)

wszyscy by chcieli bawić sie na legalu ale zorganizowac takie legalne miejsce graniczy z cudem :-|

felaon napisał/a:
mi się spodobała inicjatywa chłopaków z łodzi którzy poszli d Automobilklubu i zorganizowali legalne wyścigi
a zapytaj ich czy bawia sie tylko legalnie :lol: pozdro ;-)