Cześć zakładajac ten temat chcialam zapytać czy któryś z was brał udział w takich wyścigach i co mysli na temat kobiet ścigających się.
Zawsze zastanawiało mnie zdziwienie facetów na wiadomośc ze ma sie ścigac z kobieta co o tym sadzicie :)
a ja osobiście uważam że Nielegalne (piszę się łącznie a nie jak w temacie) wyścigi to jedne z największych głupot ludzkich, mi się spodobała inicjatywa chłopaków z łodzi którzy poszli d Automobilklubu i zorganizowali legalne wyścigi, bezpiecznie, a frajda ta sama, a co do kobiet w wyścigach, to nie mam nic przeciwko, a zdziwienie jest ponieważ cały czas bardzo mało kobiet jeździ w wyścigach itp.
ryzyko czy cię policja złapie czy nie, mnie takie coś nie jara, wolę sie nie bawić niż jakiegoś dzieciaka rozjechać, sorry ale jak chcesz ryzyka to sobie pojeździł po lesie powyzej 80km\h każde 10km\h szybciej będzie już dużym ryzykiem a jak przekroczysz 120, to juz naprawdę trzeba być dobrym żeby sie nie zabić.
wolę sie nie bawić niż jakiegoś dzieciaka rozjechać
widać ze naprawde nie wiecie jak to wyglada gdzie sie odbywa itd...
owszem przyznam ze jest wiele nieodpowiedzialnych ludzi ale bardzo czesto wyglada to tak ze pozadek jest pilnowany przez samych uczestników którzy jak ktos zaczyna świrować powstrzymuja jego chore ambicje garstką słów...
w wiekszości miejsca są tak dobierane za raczej ciezko aby jakis dzieciek tam sie pojawił a i godzina jest mocno po dobranocce
wszyscy by chcieli bawić sie na legalu ale zorganizowac takie legalne miejsce graniczy z cudem
felaon napisał/a:
mi się spodobała inicjatywa chłopaków z łodzi którzy poszli d Automobilklubu i zorganizowali legalne wyścigi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum