To jest bardzo bliski mi temat bo widziałem go na własne oczy i musze powiedziec że całkiem niezle wygladał (widziałem go na prezentacji w Multikinie w Krakowie)
Widziałem ten odcinek na MTV , kolesie zrobili kawał dobrej roboty - przód jak by nie patrzeć z trabantem ma mało wspólnego a przypomina raczej Mini Coopera
Ciekawe ile w tej furze zostało ze starego trabanta
Masz racje Dranzer. Strasznie przypomina mi to Mini Cooperk'a. Ciekawe skąd pomysł, żeby
Trabancika przerobić. Ktoś musiał mieć naprawdę dużo cierpliwosci
Nie podoba mi się... nie lubie zbytnio mocnego tuningu optycznego. Nie przepadam za tym programem ani za pomysłem tuningowania starych, zabytkowych samochodów.
zastanawialiscie sie jak oni to robia zeby z ledwo jadacych gruchotow zrobic takie odpicowane bolidy
mi osobiscie samochod sie nie podoba zarowno przed jak i po tuningu ;p
Nie podoba mi się... nie lubie zbytnio mocnego tuningu optycznego. Nie przepadam za tym programem ani za pomysłem tuningowania starych, zabytkowych samochodów.
Dlaczego ? Pomyśl jak dużo pracy trzeba w coś takiego włożyć. Też wolę "podrasować" autko niż np. wymienić spoiler, ale tutaj naprawdę widać kawał dobrej roboty
Wysłany: 2007-12-29, 10:40
Wiadomo ze każde tuningowane auto inaczej wygląda niż w poprzednich wersjach zanim nie trafia pod ręce mistrzów tuningu tak jak w przypadku MTV sam bym tam oddał brykę do zrobienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum