Hymm forum bardzo przejzyste oraz ciekawie zrobione...widze ze to start forum a juz dozo sie dzieje czekam na dalszy rozwój tego forum pozdrawiam administaratorów oraz moderatorów...za prowadzenie oraz pomysl zrobienia takiego forum
Gość
Wysłany: 2007-12-20, 20:53
Witam.
Forum Jest wykonane bardzo przystępnie. Przyjazne Kolory, dobrze postawione chodzi szybko i bez problemow. Jestem pewien ze to tylko kwestia czasu aby stało się bardzo popularne. Wkońcu ilu z nas ma własny pojazd a jak go nie ma to chce go miec :]
Mam nadzieje ze stali userzy wspulnie będą wzmacniać Forum.
Wysłany: 2008-01-02, 11:26
Co do tego co piszecie to szukaliśmy templatki, która najbardziej by odpowiadała kolorom naszej strony oraz logo i wydaje mi się, że jest ok. Natomiast co do szerokości to niestety, ale dana templatka ma określoną szerokość.
Wybieraliśmy pomiędzy szerokością a kolorystyką padło na kolorystykę :) mam nadzieje, że mimo wszystko z forum korzysta się dość wygodnie i to aż tak nie przeszkadza w użytkowaniu.
I jeszcze fajnie by bylo jak sobie daje pokaz nie przeczytane posty zeby była taka opcja otwórz w nowych oknach
AaAZeeeeeD Gość
Wysłany: 2008-01-05, 01:29
Good day , i have spend so much time trying to find so helpful site like your www.automoto24.com.pl !
Great thanks!
I'am sure i will stay here for many days now! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum