Hehe ja również grałem w SWAT w bardzo dobrym klanie BrYgAdA |RR|, o ile pamiętam mieliśmy 1 miejsce w ligach: ESL 2on2 oraz 3on3..
Pewnie graliśmy nawet ze sobą sparingi XTension, tylko o tym nie wiemy...
Widze rozkrecila sie rozmowa na temat elektronicznej rozgrywki.
Cos slyszalem o klanie RR kiedys , i podobno jego gracze budzą respect na serwerach bardzo dobrą grą.
Widze rozkrecila sie rozmowa na temat elektronicznej rozgrywki.
Cos slyszalem o klanie RR kiedys , i podobno jego gracze budzą respect na serwerach bardzo dobrą grą.
tez to słyszalem bardzo dobry clan niema nawet co znimi próbować grac bo trzeba zakładać przegrana. jak widać Brygada RR to PRO gracze
Wlasnie slyszeliscie moze o graczu o nicku Radarowiec.
Koles jest ich CL-em , pewnie wszyscy co mieli do czynienia ze swatem na pewno znają ten wielki nick
Wlasnie slyszeliscie moze o graczu o nicku Radarowiec.
Koles jest ich CL-em , pewnie wszyscy co mieli do czynienia ze swatem na pewno znają ten wielki nick
Hmmm Radarowiec , kiedys gral z tym nickiem teraz ma podobno Jaro
Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-10, 20:34
I tak trzymaj może się kiedyś spotkamy w grze i się zmierzymy
[ Dodano: 2008-02-10, 20:36 ]
Ale i tak sądze że to forum motoryzacyjne !!! A gry to nie bardzo z motoryzacja sami rozumiecie . Ale nie mam tego wam za złe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum