Witam , mam na imię Dawid , interesuję sie motoryzacją a przede wszystkim tuningiem zarówno wewnętrznym jak i wizualnym.
Wolny czas lubię spędzać grając w gry sieciowe a zwłaszcza CS 1.6 ^^,)
Pozdrawiam
Z jakieś 3 lata już będą napewno , aktualnie gram w klanie DevilS z nickiem DragoniX ;]
Może coś o tobie , masz jakieś szczególne osiągniecia ktorymi mógł byś sie pochwalić ?
Tak napisałem wcześniej mam Opla Vectre 1.8i z 1995 roku.
Zadowolony z zakupu ?:]
Raczej TAK , jak narazie jedyną wiekszą awarie jaką zaliczyłem to wymiana prawego amortyzatora a tak pozatym to jest bezawaryjny i bardzo dobrze sie spisuje w miescie jak i na trasie ;]
Juz pisze , tak jak napisal ktos wczesniej , jestem drugim wlascicielem tego samochodu ;)
Co do PGS to zdarza się , widocznie sie niedogadywali ze soba i kazdy odszedl w inna strone.
Dante super sie z tobą gra , cover zgranie , normalnie jak bysmy grali wczesniej w iną gre razem w teamie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum