Trudno tu mówić o nas. Należy tu mówić o pasji. Pasji dzięki której również Ty odwiedzasz tą stronę. Są nią samochody i wszystko co z nimi związane…
W naszym przypadku wszystko zaczęło się kilka lat temu kiedy to każdy z nas miał okazję zakupić swój pierwszy – ukochany – samochód. Od samego początku odczuwaliśmy potrzebę dokonywania kolejnych zmian by nasze auto było bardziej indywidualne. By w coraz większej mierze odzwierciedlało to kim jesteśmy.
Z biegiem czasu zdobywaliśmy coraz większe doświadczenie i zaczynaliśmy się nim dzielić z innymi. Wiele ciekawych przyjaźni zdobytych zarówno w kraju jak również poza jego granicami pozwoliły w coraz lepszym stopniu sprostać wymaganiom naszych klientów. Jesteśmy tu i tworzymy ten projekt by każdy z naszych klientów odczuwał satysfakcję za każdym razem gdy wsiada do swego auta. Pamiętajcie:
Nie liczy się cel podróży lecz radość podróżowania
Życzymy właśnie tej radości zarówno Państwu jak i sobie.
ekipa I-CAR
w swojej ofercie posiadamy:
- lampy samochodowe
- zderzaki samochodowe
- błotniki samochodowe
- drzwi samochodowe
- oleje i smary MOTUL i CASTROL
- oferujemy usługi naprawy, regeneracji i przeróbki lamp
Trochę mało tych głosów. Kiedyś używałem lotos, ale po jakimś czasie silnik dziwnie po nim pracował. Teraz jeżdżę na mobile..żadnych zastrzeżeń...poza tym że musiałbym wymienić uszczelkę a nie mam kiedy...trochę kapie i wlewam go litrami :)
Prowadze sklep równiez z częśćiami samochodowymi więc także o nim troszke napisze.
Firma DARMA ma 6 oddziałów, w Gumnach(Cieszyn), Bielsku-Białej, Jastrzębiu, Pszczynie, Skoczowie i Czadca na Słowacji. Duże doświadczenie firmy może Ci pomóc w wyszukaniu odpowiadającego Ci zamiennika. GG jestem cały czas dostępny wiec możecie pisac z pytaniami pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum