Wita was nowy członek tej zacnej strony :D
Mam Audi A4 i chętnie podziele się wiedzą na temat tego samochodu jeżeli ktoś ma ochote popostawac:D to zapraszam;]
EDIT by admin:Witam na nowym forum.Widzę ,że dyskusja siię rozkręciła.Przenoszę do działu bardziej związanegoz z Waszymi samochodami,ten temat służy bardziej do przedstawiania się
Siemasz chcialbym sie dowiedziec jak ci sie w nim jezdzi ile naprawde ten samochod spala w miescie a ile na trasie?? czy jestes z niego zadowolony itp. ;pozdrawiam
Siemasz chcialbym sie dowiedziec jak ci sie w nim jezdzi ile naprawde ten samochod spala w miescie a ile na trasie?? czy jestes z niego zadowolony itp. ;pozdrawiam
Jezdzi się rewelacyjnie bardzo wygodny i przestrnny ma podłokietnik przy zmianie biegów (to sie przydaje na dłusze trasy ;] ) Ma dobry zryw bo ma Quatro ;]
A jeśli chodzi o jazde po mieście to spala 10L na 100km a na trasie to 9L (no troche mniej ..zależy;) ) Jestem z niego zadowolony puki co narazie się nie psuje i oby tak zostało:D
[ Dodano: 2007-12-18, 21:12 ]
Dranzer napisał/a:
I jeszcze ja się dołącze : jaki silnik , czy przerobiony na gaz , rocznik i czy pocisłeś w nim jakiś tuning wizualny ;]
To jest 1.8 150 koników:D rocznik 2002 ...tiuningu nie ma ... ale i bez tego jest piękny:P:P
Mój brat posiada Audi A4 a sam jestem zwolennikiem tejże marki... Autko bardzo zgrabne i żwawe, polecam każdemu kto ceni komfort jazdy oraz sportowe zacięcie. Jednak co jak co, model jest stosunkowo drogi jak na swoje roczniki w porównaniu z innym tej klasy ;/
Lepiej zebym nie mówił za ile bo zaraz mnie obsypiecie pytaniami o GG i nr. telefonu żebym go sprzedał:D Moge tylko powiedziec że za śmieszne pieniądze ;]
[ Dodano: 2007-12-20, 18:17 ]
Rokita napisał/a:
POLak1st napisał/a:
Z nikąd bo wcześnije miałem forda focusa
Heh na twoim miejscu dalej bym jeździł Focusem. Sam mam i sprawuje się świetnie
Wiesz ja też nie miałem zastrzeżeń co do tego samochodu ale kiedy się przesiadłem do Audi i pojezdziłem troche stwierdziłęm ze się gniote w tym fordzie a pozatym Audica się lepiej zbiera i to mnie użekło ;)
Przyznaje że troche miałem problemy co do np. wchodzenia w zakręty Audicą bo jednak Ford Focus jest mistrzem w tej dziedzinie ale mimo wszystko dało się przyzwyczaic;]
Przyznaje że troche miałem problemy co do np. wchodzenia w zakręty Audicą bo jednak Ford Focus jest mistrzem w tej dziedzinie ale mimo wszystko dało się przyzwyczaic;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum