Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-16, 19:47
Chyba pierwszy raz w życiu poprę Luckiego.... Fiat Multipla, nieważne który model nadwozia, po prostu tak paskudne, że na samą myśl mi jest niedobrze i nie wiem czy skończę tą puszkę Guinnessa
To jest Twoje zdanie jak dla mnie to Cayenne jest jednym z najładniejszych w klasie SUV a w klasie kompakt Civic jest porpsotu najlepszy i najładniejszy nie wspomne o wersji Type-R bo to dzieło sztuki.
Oczywiście każdy ma swoje zdanie a o gustach się nie dyskutuje jedno jest pewne że np. Civic ma na tyle odważną i futurystyczną stylistyke że nie każdemu się musi podobać Wink
P.S Jak dla mnie najbardziej brzydkim jest Fiat Multipla.
O widzę, że nie jestem jedynym przeciwnikiem Fiata Multipla. Jego przód i lampy Choć nowa wersja po dużej zmianie i już nie tak ekscentrycznym wyglądzie prezentuje się już normalnie.
Marka:: vw
Wysłany: 2008-05-10, 16:00
pontiac aztec. i swojego czasu pojawiały się prototypy polskiego auta- clic sie mial nazywac i był nie wyobrazalnie brzydki zbud jakby z trzech beczek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum