uwierz że jest bardzo bezpieczne. Moje ciotka jadąc V70 miała spotkanie ze słupem wysokiego napięcia i miała tylko siniaka od poduszki powietrznej a w innym aucie miałaby skręcony kark...
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Już w jakimś to temacie pisałeś a co to za ciotka że tak jezidzi ale ogólne chwała takim samochodom bo mogą uratować życie jak w przypadku twojej ciotki .Z tym jerzdzeniem bez obrazy dla twojej cioci
Hehe mam takiego wójka który wyprzdzał pod górkę na lini ciągłej i miał czołowe też że przeżył pół roku w szpitalu w Berlinie bo to było w Niemczech i do tej pory mówi że to nie jego wina Zrozum takiego może gdzieś się walnął w głowę w czasię tego wypadku i dlatego tak mówi
Hehe mam takiego wójka który wyprzdzał pod górkę na lini ciągłej i miał czołowe też że przeżył pół roku w szpitalu w Berlinie bo to było w Niemczech i do tej pory mówi że to nie jego wina Zrozum takiego może gdzieś się walnął w głowę w czasię tego wypadku i dlatego tak mówi
To dobrego masz wójka boże nie myślałem że w Polsce jeszcze żyją tacy agęci !!! Aż się popłakałem pod górke....PARANOJA
Volvo V40 to nic innego jak model S40 w wersji kombi. Zachowując wszelkie cechy wygodnego sedana, odmiana V oferuje dodatkowo znacznie większy bagażnik, a co za tym idzie wyższą funkcjonalność. Nieduże, szwedzkie kombi jest bez wątpienia bardzo solidnym i praktycznym samochodem, co uzasadnia jego niemałą popularność.Very nice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum