Witam. Od roku wożę dupsko najrzadziej spotykaną wersją v40 w dieslu(98roczek). Autko zostało sprowadzone. Było idealnie utrzymane i bardzo zadbane. A aucie mam sportowe zawieszenie(60mm niższy), 10 ramienne DurAluFelgi Autec 17" na gumach continental sport contact(215/40r17). Auto prowadzi się bardzo dobrze i chociaz ma sztywne sportowe zawieszenie i niskoprofilowe opony prowadzi sie je idealnie i nie ma większego dyskomfortu podczas jazdy. Władowałem się kilka razy w (jak to w Polsce bywa) wielie doły i falga ani się nie pokrzywiła ani nie połamała. Jestem bardzo zadowolony. W aucie silnik TD intercooler o mocy ok 105KM(fabrycznie ma tyle ale na hamowni często zdarzają się niespodzianki i wychodzi nawet 110km z 102konnego silnika) tak więc ile ma on koni nie wiedzą nawet najstarsi górale. w Aucie fabrycze radio na kasety i cd. Zaskakująca jest moc jakim ono dysponuje. 6x50w RMS(wystarcza na roskołysanie auta) z przodu (w drzwiach)zestaw zwrotnic i głośników StreetRacer z aluminiowymi membranami. W kokpicie 2 syczki tej samej firmy. W bagażniku 2-cewkowy Subwoofer Pyle 1200Watt Max(2x300RMS) w obudowie wykonanej, wytłumionej i wygłuszonej przeze mnie. Audio zadowala mnie bez dodatkowego wzmacniacza za sprawą suba którego SPL wynosi 84db. Zastanawiałem się nad budową bandpassa ale nie mam skąd wziąść odpowiedniej plexy.
W aucie nawigacja HTC Wizard z AM4PL.
Jak narazie tyle o mojej vołovince. W przyszłości mam zamiar zmienić grill i reflektory na oryginalne hella po2jne z czarnymi wkładkami.
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Ostatnio zmieniony przez chester_csr 2008-02-12, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
Marka:: VW
Wysłany: 2008-02-10, 21:21
No to masz się czym pochwalić ja to mam słabe autko nawet nie warte wspomnienia ale też moge go nazawać moim cackei ..... a za ile go kupiłeś chodzi mi już o twój samochód??
wiem. kupiłem za 16 000zł a miałem kupca za 19 000zł od ręki ale po co sprzedawać dobry samochód? tym bardziej że ma 152 000 km na budziku i w książce serwisowej.
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-12, 13:42
chester_csr napisał/a:
miałem kupca za 19 000zł od ręki ale po co sprzedawać dobry samochód? tym bardziej że ma 152 000 km na budziku i w książce serwisowej.
Hym....z jednej strony miałeś racje a z drugiej to za te 19tyś byś spróbował kupić coś lepszego nie uważasz ??Mogę się mylić bo za bardzo nie znam się na cenach samochodów
Passat to dla mnie nie auto i niech nikt nie pisze że lepsze... Porównajcie sobie wnętrze v40 i passata. z doścignięciem piękna wnetrza maja problem nawet nowe mercedesy
[ Dodano: 2008-02-13, 21:31 ]
a poza tym passat jest taki pospolity że aż coś mi się robi. co 10 samochód na drodze to passat B5... Mogłem próbowac kupić V40 z 99roku z silnikiem DTi 115KM ale moje fele... szkoda mi ich było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum