Firma BOPSS na rynku istnieje od 1994 roku. Bardzo szeroka oferta alufelg,wysoka hakosc towaru,niskie ceny i doswiadczenie na rynku szybko zaowocowały zaufaniem naszych klientów. Wpłyneło to na rozwój firmy i pozwoliło nam rozpatrywac indywidualne potrzeby klientów.
Obecnie posiadamy trzy dobrze prosperujace firmy. Współpracujemy zarówno z firmami polskimi jak i zagranicznymi,co korzystnie wpływa na wielkosc i róznorodnosc naszej oferty. Zapraszamy do zapoznania sie z nasza oferta na http://www.agrosjeleniewo.home.pl/sklep/index.php
ZAPARSZAMY!!!
Co prawda to mój pierwszy post na forum i zaczynam od chwalenia innych, ale właśnie wątek o tym sprzedawcy skłonił mnie do rejestracji. Kupowałem w Firmie Bopss, felgi do swojego auta, dokładnie 2 miesiące temu, muszę przyznać, że z tak fachową obsługą i doradztwem dawno się nie spotkałem, Panowie nie są wulgarni, jak to czasami bywa, chętnie wszystko wytłumaczą, pomogą rozwiązać problem estetyczny, doradzą wzór, w zasadzie o wszystko można zapytać, dodatkowo przesyłka kurierska gratis, serdecznie polecam wszystkim, którzy szukają bezproblemowych zakupów i uczciwego sprzedawcy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum