Witam.Chcę polecić stronę internetową http://www.sprzedamczesci.pl. Firma ma swoją siedzibę w Nowym Tomyślu,w okolicach Poznania.Jest szybka i sprawna a ludzie w niej pracujący są rzetelni. Kiedys sama potrzebowałam pomocy i nie zawiodłam się.Z przekonaniem wszytskim ją polecam i życzę miłego dnia.Pozdrawiam
witam - jeżeli ktoś szuka bliżej poznania - to przy centrum handlowym PANORAMA - dostępnych ponad 1500 lamp samochodowych - od ręki w rewelacyjnej cenie.
Firma i-car powstała w 2008 roku. Zajmujemy się sprzedażą lamp samochodowych do samochodów wszystkich marek. Lampy samochodowe sprzedawane przez naszą firme są lampami używanymi. W asortymencie znajdziecie Państwo również halogeny samochodowe, kierunkowskazy i tylne lampy samochodowe. Proponujemy Państwu również usługi w zakresie naprawy lamp (klejenie pęknieć w plastiku oraz dorabianie uchwytów przy lampie) i wklejanie nowych szkieł dostępnych aktualnie u producenta.
Jesteśmy firmą solidną i rzetelną. Posiadamy bogate wieloletnie doświadczenie na polskim i zagranicznym rynku sprzedaży lamp.
Mamy konkurencyjne ceny.
Lampy nie zaprezentowane w ofercie i-car, można zakupić poprzez naszą firmę na specjalne zamówienie. Dotyczy to również kierunkowskazów i halogenów.
Klient nie ponosi jednak dodatkowych kosztów.
Może jednak nastąpić wydłużenie czasu realizacji.
tel: 517-623-143 lub 668-552-869
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum