Jak wyglądają wasze przygody z naprawianiem samochodów? ile razy się nacieliście na pseudo mechanika? gdzie naprawiacie swoje samochody i jakie warsztaty, serwisy możecie polecić? ja raz zaprowadziłem samochód z lekką usterką, uszczelki do wymiany itp. a po odebraniu wyszło że musiałem robić 3 razy tyle napraw, ale już w innym zakładzie.
No jasne że są najpewniejsze. Zanim mój mąż pojechał do Szwecji to dostałam wytyczne co i jak mam robić z jego samochodem. Normalnie jak dziecku tłumaczył. Ale jak się coś popsuło to sobie wzięłam zadzwoniłam na nr który zostawił i przyjechali po samochód. Tak ma serwis z Toruńskiej we włocławku. Z tego co pamiętam, to mówił, że jak dam radę, to żebym w Pol-Mocie stawiała samochód.
Jeżeli ktoś szukałby w Warszawie dobrego serwisu blacharsko-lakierniczego, to profesjonalną obsługę znajdzie na Targówku. Warsztat z Liwskiej 2 sztukalakierowania.pl według mnie to jeden z najlepszych. A sprawdziłem ich już sporo i to w wielu miastach (taka praca, że ciągle w rozjazdach), więc pewne rozeznanie mam. Na szczęście firma się rozwija i już otworzyła lakiernie w kilkunastu innych miejscowościach, więc idzie ku lepszemu:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum