Forum motoryzacyjne, forum samochodowe, auto forum - AutoMoto24.com.pl/forum Strona Główna
 FAQ   Powiadom znajomego   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Polećmy najlepsze warszaty
Autor Wiadomość
Alekey 
Newbie

Wysłany: 2011-06-02, 11:09   Polećmy najlepsze warszaty

Jak wyglądają wasze przygody z naprawianiem samochodów? ile razy się nacieliście na pseudo mechanika? gdzie naprawiacie swoje samochody i jakie warsztaty, serwisy możecie polecić? ja raz zaprowadziłem samochód z lekką usterką, uszczelki do wymiany itp. a po odebraniu wyszło że musiałem robić 3 razy tyle napraw, ale już w innym zakładzie.

Wikary 
Newbie

Wysłany: 2011-06-06, 09:01   Najlepsze warsztaty.

Tylko sprawdzony mechanik,warsztat gdzie mam pewność że nikt mnie nie oszuka na naprawie i zapłacę przystępną cenę.

zly
Newbie

Wysłany: 2011-06-07, 12:39   

Autoryzowane salony są najpewniejsze :) ja jednak musze oszczedzac i zalatwiam sprawe u znajomych

Lanka 
Newbie

Wysłany: 2011-06-14, 21:44   

http://start.polmotauto.pl/pl/index - super serwis, fachowa obsługa, monitoring. POLECAM :) naprawdę warto.

anialee 
Newbie

Wysłany: 2011-06-18, 02:52   

No jasne że są najpewniejsze. Zanim mój mąż pojechał do Szwecji to dostałam wytyczne co i jak mam robić z jego samochodem. Normalnie jak dziecku tłumaczył. Ale jak się coś popsuło to sobie wzięłam zadzwoniłam na nr który zostawił i przyjechali po samochód. Tak ma serwis z Toruńskiej we włocławku. Z tego co pamiętam, to mówił, że jak dam radę, to żebym w Pol-Mocie stawiała samochód.

zly
Newbie

Wysłany: 2011-06-29, 18:22   

Lanka napisał/a:
http://start.polmotauto.pl/pl/index - super serwis, fachowa obsługa, monitoring. POLECAM :) naprawdę warto.

Znam tę firmę, na warszawskim żoliborzu mają oddział. Czasami u nich bywam. Faktycznie nie ma co narzekać. Obsługa miła i fachowa :)

tytan
Newbie

Wysłany: 2011-07-02, 15:59   

najpewniejsze sa naprawy u znajomych mechaników, ale jak już muszę faktycznie oddać auto w ręce specjalistów to mam sprawdzony Motomax w Szczecinie.

nochal 
Newbie

Wysłany: 2012-03-18, 02:34   lakiernictwo/blacharstwo

Jeżeli ktoś szukałby w Warszawie dobrego serwisu blacharsko-lakierniczego, to profesjonalną obsługę znajdzie na Targówku. Warsztat z Liwskiej 2 sztukalakierowania.pl według mnie to jeden z najlepszych. A sprawdziłem ich już sporo i to w wielu miastach (taka praca, że ciągle w rozjazdach), więc pewne rozeznanie mam. Na szczęście firma się rozwija i już otworzyła lakiernie w kilkunastu innych miejscowościach, więc idzie ku lepszemu:P

Bawarczyk 
Newbie

Wysłany: 2012-03-23, 11:01   

jeśli chodzi o warsztaty to bywa róznie, ale jeśli o części to polecam iParts , zawsze wysyłam do warsztatu zamowione produkty i mam z glowy;)