Jeżeli ktoś potrzebuje blacharki , oświetlenia czy chłodnic to zajrzyjcie tam http://www.hurtowniaczesci.pl , ja ostatnio brałam od nich zderzak i jestem bardzo zadowolona.
Pozdrawiam
Jeżeli ktoś potrzebuje blacharki , oświetlenia czy chłodnic to zajrzyjcie tam http://www.hurtowniaczesci.pl , ja ostatnio brałam od nich zderzak i jestem bardzo zadowolona.
Pozdrawiam
Internet jest świetnym wynalazkiem pod warunkiem, że potrafimy wykorzystać jego potencjał. Wyobraź sobie, że wgrywasz oferty ze zdjęciami do serwisu autosprzedam.com
W chwilę później na Twoją komórkę zaczynają dzwonić zainteresowani klienci. Pytają o szczegóły auta, umawiają się na spotkanie i kupują.
Zadowolony jest klient ponieważ otrzymuje świetne auto, serwis autosprzedam.com ponieważ sprawdził się jako parter w interesach oraz Ty gdyż zarobiłeś na tej transakcji sporą sumę pieniędzy.
Następnego dnia trafiasz na tą stronę. Czytasz tą ofertę i dowiadujesz się, że jest jeszcze bardziej skuteczna forma promocji.
Jest nią własna wizytówka pełniąca rolę internetowego katalogu z Twoimi ofertami.
Zakładasz taką stronę w zaledwie 2 minuty, uzyskujesz własny unikalny adres WWW i stajesz się posiadaczem firmowej strony internetowej.
Wystarczy teraz, że podasz adres choćby jednemu z klientów aby ten pocztą pantoflową przekazał go dalej swojemu znajomemu.
Telefon ciągle dzwoni a klienci którzy trafiają na Twoją stronę WWW widzą wyłącznie oferty przez Ciebie opublikowane.
Znajomy kontaktuje się z Tobą aby pokazać swoją ofertę w Internecie. Na pytanie "ile za to zapłaciłeś informatykowi" odpowiada 1.500 zł + 200 zł miesięcznie za aktualizacje zawartości.
W tym momencie wpadasz w śmiech ponieważ Twoja strona na autosprzedam.com nie dość, że jest o wiele bardziej profesjonalna to kosztowała Cię jednorazowo 49 zł.
Dodatkowo wszelkie wgrywane przez Ciebie oferty widoczne są w bazie głównej serwisu autosprzedam.com
Oczywiście jak każdy możesz stwierdzić, że praca informatyka jest lepsza choćby dlatego, że więcej zapłacisz. Nie sztuką jest jednak wydać 1.500 na stronę WWW lecz o wiele niższą kwotę na skuteczną wizytówkę.
W przeciwieństwie do informatyków i innych serwisów oferujących imitację wizytówek tylko w autosprzedam.com uzyskasz 30dniową gwarancję zwrotu wpłaconych środków.
Oznacza to, że bez względu na powód otrzymasz 100% kwoty którą wpłaciłeś.
Niestety jest to oferta promocyjna. Oznacza to, że w każdej chwili może zostać zakończona a obecna cena 49 zł powróci do normalnej czyli 199 zł netto/rok.
Oczywiście możesz skorzystać z ofert innych usługodawców. Gwarantuję Ci jednak, że po kilku dniach stwierdzisz, że rozwiązanie z którego skorzystałeś nie spełni Twoich obietnic. Nic wtedy nie będę mógł zrobić gdyż wszystkie wizytówki będą już sprzedane. Dlatego...
Podejmij teraz decyzję i kup w promocyjnej cenie 49.00 zł (199.00 zł/rok) własną wizytówkę internetową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum