Forum motoryzacyjne, forum samochodowe, auto forum - AutoMoto24.com.pl/forum Strona Główna
 FAQ   Powiadom znajomego   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
POMOCY
Autor Wiadomość
jachowicz3 
Newbie
Boom101

Marka:: Audi A4 1,9TDI

Wysłany: 2008-10-09, 11:33   POMOCY

Posiadam Audi A4 1,9 TDI 1996 r. KUpiłam go 1,5 miesiaca temu, no i zaczął sie koszmar. Okazuje się że mimo licznika 180tys, ma przejechane duzooooo więcej. Włożyłam już w niego prawie 2tys. zł. Myślałam, że to juz koniec, ale okazuje się że ..........wymieniłam płyn w chodnicy. Od kilku dni zauważyłam, że pod samochodem mam postać różowej kropli, czyli jakiś wyciek z pod spodu samochodu. Widoczne jest jakby po środkowej części silnika, patrząc to jak jest przednia szyba na tym samym poziomie i bardziej prawej strony samochodu. Co to jest????????????Jak wyjeżdzam samochodem z garażu wciąż widzę nową tłusta już nieco wciąkniętą w papier (bo mam podłożone) plamę. Martwię się okropnie. Kropla jakby sciecze dopiero po dłuższym staniu samochodu. Prosze pomocy, powiedzcie co to moze być, zbliża się zima, mrozy, obawiam sie że może byc tylko gorzej.

POMOCY, za odpowiedz bedę wdzięczna i z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!

i-car 
Wizytator

Wysłany: 2009-09-27, 13:12   Re: POMOCY

jachowicz3 napisał/a:
Posiadam Audi A4 1,9 TDI 1996 r. KUpiłam go 1,5 miesiaca temu, no i zaczął sie koszmar. Okazuje się że mimo licznika 180tys, ma przejechane duzooooo więcej. Włożyłam już w niego prawie 2tys. zł. Myślałam, że to juz koniec, ale okazuje się że ..........wymieniłam płyn w chodnicy. Od kilku dni zauważyłam, że pod samochodem mam postać różowej kropli, czyli jakiś wyciek z pod spodu samochodu. Widoczne jest jakby po środkowej części silnika, patrząc to jak jest przednia szyba na tym samym poziomie i bardziej prawej strony samochodu. Co to jest????????????Jak wyjeżdzam samochodem z garażu wciąż widzę nową tłusta już nieco wciąkniętą w papier (bo mam podłożone) plamę. Martwię się okropnie. Kropla jakby sciecze dopiero po dłuższym staniu samochodu. Prosze pomocy, powiedzcie co to moze być, zbliża się zima, mrozy, obawiam sie że może byc tylko gorzej.

POMOCY, za odpowiedz bedę wdzięczna i z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!

witam serdecznie - nie ma cudownego lekarstwa - do zimy jeszcze troszke czasu nam zostało wiec warto zastosować produkt o nazwie ceramizer dokładny opis na stronie : http://www.automarkt.baza...rawy-auta.html/

jest kilka rodzai tego produktu np do silnika, paliwa, skrzyni czy wspomagania . Ceramizer to nie jakiś motodoktor czy teflon który na dłuższą metę robi więcej szkód niż pożytku. mysle że potrzebujesz ceramizer do wspomagania: http://www.automarkt.baza...kierownicy.html - nie zaszkodzi dac pełen zestaw co skutecznie zabezpieczy autko : http://www.automarkt.baza.../ceramizer.html - to jedyne co przychodzi mi do głowy - no chyba , ze wysłac auto do diagnozy u fachowca - życze powodzenia