Szukam nawigację do 1200zł. Raczej chciałbym kupić na allegro. Z tego, co mówili mi znajomi to nokia ma dobre nawigacje, ale ja się na tym zupełnie nie znam. Zależy mi na tym, żeby była ona łatwa w obsłudze, miała najnowsze mapy Polski i Europy. Będę w stanie znaleźć coś dobrego w takiej cenie?
Pozdrawiam
Do 1200 zł. na pewno uda Ci się kupić Nokię 330. Bardzo dobra nawigacja z trójwymiarowymi trasami, jest bardzo szybka w obliczaniu tras. Na allegro powinno Ci się udać kupić z mapą Europy i Polski. Są tam też takie funkcje, jak demo trasy, odtwarzacz filmów, mp3 itp.
a ja w życiu nie polecę nokii!!! To nie firma do nawigacji! a feeeeeee!!!!!! Kup sobie jakiegoś Asusa lub Etena! Gwarantuje że będziesz 1000 bardziej zadowolony
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Ja polecam nawigacje Tomtom 920. Jest po prostu rewelacyjna! Szybka, sprana, bateria długo trzyma. Jej cena to tak około 1400 zł, ale polecam, bo jest bardzo dobra. Nie zawidziesz się :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum